Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕIΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ TOYPNOYA BASKET – BALL EPΓAZOMENΩN ANΔPΩN 2012.





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.                                              Σέρρες 8-2-2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                            
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
---------------------------------------
Ταχ. Δlνση : Εθνικής. Αντίστασης 34
Ταχ. κωδ. : 621 22 Σέρρες
Πληροφορίες : lλανίδης Νικόλαος-Θαλάσση Αναστασία
Τηλέφωνο : 2321 024710



ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕIΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ
TOYPNOYA BASKET – BALL EPΓAZOMENΩN ANΔPΩN 2012.

O Δήμος Σερρών στα-πλαίσια του δικαιώματος της άθλησης για όλους τους πολίτες του Δήμου Σερρών, διοργανώνει και φέτος όπως κάθε χρόνο το ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKET-BALL ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ για το έτος 2012 με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1: ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.1. Στο τουρνουά εργαζομένων BASKET - ΒΑLL κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ δικαιούνται να συμμετάσχουν οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή με minimum δέκα(10) αθλητές και maximum δεκατρείς (13) αθλητές.

 1.2. Κάθε ομάδα θα καταβάλει το ποσό των 30 ευρώ για κάθε παίκτη.

1.3. Οι διαιτητές θα ορίζονται από τον σύνδεσμο διαιτητών Ν. Σερρών.

1.4. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν δηλωμένους όλους τους αθλητές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την έκδοση δελτίου συμμετοχής, δίχως το οποίο δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά.

1.5. Μετεγγραφή αθλητή μπορεί να γίνει μόνο από 23 έως 30 Απριλίου 2012 αφού δηλωθεί στην διοργανώτρια αρχή και κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο μία.

1.6. Για να αγωνιστεί κάποιος αθλητής στα play off θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 συμμετοχές στην κανονική περίοδο.

1.7. Οι ομάδες θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι οι αθλητές της ομάδας συμμετέχουν στους αγώνες με ιδία ευθύνη για θέματα υγείας. Μη προσκόμιση της παραπάνω δήλωσης δεν επιτρέπει την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά.

1.8. Χειροδικία ή διαπληκτισμός με τους διαιτητές ή αντιπάλους επισύρει ποινή αποκλεισμού από το τουρνουά.


ΑΡΘΡΟ 2: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

2.1. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και η τελική φάση.

2.2. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 4 Χ 8 λεπτά και από την φάση των 8, 4 Χ 10 λεπτά.

ΑΡΘΡΟ 3:ΔIΚΑIΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3.1.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές με ηλικία άνω των 27 ετών γεννημένοι το 1985 και κάτω, με την προϋπόθεση να μην έχουν αγωνισθεί τα τελευταία δύο (2) χρόνια σε κανένα πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίας και στα πρωταθλήματα όλων των Εθνικών κατηγοριών δηλαδή τις αγωνιστικές περιόδους 2010-2011 και 2011-2012.

3.2. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να έχουν στην σύνθεσή τους έναν (1) αθλητή  ηλικίας 25  ή 26 ετών γεννημένο το 1987 ή το 1986 με την προϋπόθεση να μην έχει αγωνισθεί τα τελευταία δύο (2) χρόνια σε κανένα πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίας και στα πρωταθλήματα όλων των Εθνικών κατηγοριών δηλαδή τις αγωνιστικές περιόδους 2010-2011 και 2011-2012.

ΑΡΘΡΟ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ TOΥPNOΥΑ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ

4.1 Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο και όλες οι ομάδες θα αγωνισθούν μια φορά μεταξύ τους(δηλαδή ένας με όλους). Με την λήξη της πρώτης φάσης και σύμφωνα με την βαθμολογία στην επόμενη φάση θα συμμετάσχουν οι οκτώ (8) πρώτες ομάδες.

4.2 Στην δεύτερη φάση θα αγωνιστούν οι οκτώ ομάδες σε έναν αγώνα μεταξύ τους ως εξής ο 1ος με τον 8ο,  ο 2ος με τον 7ο , ο 3ος με τον 6ο και ο 4ος με τον 5ο.

4.3 Στην τρίτη φάση οι νικητές θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα δηλαδή ο νικητής του 1ου αγώνα με τον νικητή του 4ου αγώνα και ο νικητής του 2ου αγώνα με τον νικητή του 3ου αγώνα.

4.4 Στην τέταρτη φάση οι νικητές θα αγωνιστούν σε ένα αγώνα για την πρώτη και δεύτερη θέση του τουρνουά και οι ηττημένοι για την τρίτη και τέταρτη θέση του τουρνουά,

4.5 Στους πρώτους τρεις νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, και μετάλλια.

4.6 Σε περίπτωση ισοβαθμιών των ομάδων στην πρώτη φάση για την σειρά κατάταξης ισχύουν τα ίδια που ισχύουν με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.




ΑΡΘΡΟ 5: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ- ΕΦΕΣΕΙΣ

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και εξετάζονται  ενώπιον της τριμελούς επιτροπής η οποία θα αποτελείται από τον κ. Ιλανίδη Νικόλαο ή την κα. Θαλάσση Αναστασία ως Πρόεδρο εκπροσώπους των διαιτητών κ.Τατούδη Παναγιώτη ή κα  Οικονόμου Ελένη  και εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κ.Ανδρέου Παναγιώτη ή κ.Γιαννάκη Δημήτριο.

ΑΡΘΡΟ 6: ΓΕΝΙΚΑ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από τον παρόντα κανονισμό καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη διευκρίνησης ή συμπλήρωσης, αποφασίζει η τριμελής επιτροπή .


Για τον Δήμο Σερρών
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού




Σοφία Μπιτζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.