Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ»

Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και της Μικτής Ομάδας του Τουρνουά Εργαζομένων Σερρών που θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας, διοργανώνεται Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η πρωτοβουλία ανήκει στους Πελαργούς, Φίλους της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας.
Ο Σερραϊκός Αθλητισμός ενωμένος, εκτός από τη φιλανθρωπική προσφορά για την επαναλειτουργία της θεραπευτικής πισίνας του Ειδικού Σχολείου της πόλης μας, στέλνει κι ένα μήνυμα αγάπης. Όλοι πολίτες των Σερρών που τους επιτρέπει η υγεία τους θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν εθελοντικά το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής στους συνανθρώπους μας. Γιατί το αίμα, ούτε πωλείται, ούτε αγοράζεται. . .  απλώς χαρίζεται!
Τόπος: Κέντρο Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Σερρών
Πρόγραμμα λειτουργίας:      
Τρίτη 17 έως και Παρασκευή 20.4.2012 - πρωί 09:00–13:00
                                                           - απόγευμα 18:00–20:00
Σάββατο 21.4.2012 - μόνο πρωί 09:00–11:00
Διαδικασία:
1. Επισκεφτείτε το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας (κτιριακό επίπεδο -1) βάσει του προγράμματος που προαναφέρεται.
2. Προσφέρετε μια φιάλη αίμα.
3. «Καταθέστε» την στην Τράπεζα Αίματος των Πελαργών (έδρα το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς Αθηνών»)
4. Αποστείλετε το πιστοποιητικό που θα παραλάβετε από το Κέντρο Αιμοδοσίας με fax στο 23210 55508 ή/και επικοινωνήστε με τους ιατρούς-Μέλη των Πελαργών
- Ανδρέου Παναγιώτη (6996 141987) Μικροβιολόγο
- Μηλούση Θάνο (698 3330666), Ειδικό Παθολόγο-Φυσιολόγο της Άσκησης.
5. Παραλάβετε πριν τον αγώνα συλλεκτικό T-Shirt στο νούμερό σας και αναμνηστικό DVD από ταξίδια των Πελαργών με την Εθνική Ομάδα.

Προσοχή: Κάθε εθελοντής αιμοδότης που δωρίζει τη φιάλη του στην Τράπεζα Αίματος των Πελαργών, επιλέγει χωρίς κανένα περιορισμό το λόγο και το χρόνο που θα τη χρησιμοποιήσει. Οι εθελοντές αιμοδότες Μέλη του Συνδέσμου, απολαμβάνουν και τα υπόλοιπα προνόμια της Τράπεζας Αίματος, όπως αυτά ορίζονται  από το Καταστατικό του.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία την υπεύθυνη της Αιμοδοσίας Γ.Ν.Σ. ιατρό κ. Τζιούρα.

Η Αντιδήμαρχος,
Μπιτζίδου-Σαρακενίδου Σοφία

Ο Πρόεδρος του ΔΣ των Πελαργών,
Σαχαρίδης Φώτης

Η υπεύθυνη της Τράπεζας Αίματος των Πελαργών,
Τζαφέστα Αλεξάνδρα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.